Известие

Collapse
No announcement yet.

ICS clima+dark настройки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщение
    Добре де , на тази снимка горе която съм сложил е 5.51 и ги няма тези неща ..
    Значи поразтърсих се, почетох и заключението е следното:
    Не е само версията а и това че трябва да е отключена.
    Иначе няма да имаш достъп до менютата. Не случайно са го направили така че както каза колегата по-горе - от много пипане така може да я прецакаш че си нямаш и идея.
    безплатни обяви
    Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
      Значи поразтърсих се, почетох и заключението е следното:
      Не е само версията а и това че трябва да е отключена.
      Иначе няма да имаш достъп до менютата. Не случайно са го направили така че както каза колегата по-горе - от много пипане така може да я прецакаш че си нямаш и идея.
      Ами значи ще се радвам на това което има ..
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
      Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05

Comment

Значи при мен излиза че е версия 5.40 , но не ми дава никакви менюта за отваряне ! Както казвате май-така е по-добре че и ние сме едни пипки !!!
        Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Абе аз влязох в едни менюта и подменюта и с врътката сменям едни данни и числа - свят да ти се завие. И сега възможно ли е да съм прцакал нещо...
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

То ще си покаже....
            безплатни обяви
            Моята 166

Comment

Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщение
              При мен се ъпдейтва през навито при теб ще трябва да се закача пс.
              колега сподели как точно става ъпдейта и от каде си взел софта за ъпдейта. мерси

Comment

И аз влезнах да видя за какво става въпрос и без да искам закачих стойностите на инжекцията.Колата пали върви,но все пак някой може ли да ми каже ако има 2.0 ТС какви са му неговите стойнисте на Injection?Аз сега съм на 55кубични mm /ms и за какво са те ,колата ще върви повече ако се увеличи впръскването ли ,а ако се намали какво ще стане?
                Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

Първоначално публикувано от Alexandra Покажи съобщение
                  И аз влезнах да видя за какво става въпрос и без да искам закачих стойностите на инжекцията.Колата пали върви,но все пак някой може ли да ми каже ако има 2.0 ТС какви са му неговите стойнисте на Injection?Аз сега съм на 55кубични mm /ms и за какво са те ,колата ще върви повече ако се увеличи впръскването ли ,а ако се намали какво ще стане?
                  Остави го така.Ще видиш разликата Иначе е на 54.90.
                  Алфа...всичко друго е компромис!
                  http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
                  Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
                  Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща

Comment

Първоначално публикувано от Alexandra Покажи съобщение
                    ...а ако се намали какво ще стане?
                    Може да роди. По-добре не пипай

Има едни хора, които се занимават с тези неща, но не през менюто. Някои от тях знаят какво всъщност правят, другите - не.
                    Last edited by Коки; d.m.y г., 11:43.
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                    Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                      Може да роди. По-добре не пипай

Има едни хора, които се занимават с тези неща, но не през менюто. Някои от тях знаят какво всъщност правят, другите - не.
                      Дури бих казал че леко опираме до селскя тунинг... "не знам к'во да барам но ако т'ва го сменя к'во ще стане..."
                      Alfa 166 2.4JTD 136hp + ксенон 4300к + добавен Cruise Control + нов държач за дясно задно стъкло + ново Турбо (оригиналното така че никъв ремап мимап) + интеркулер "тунинг" от Румен + ремонтирана ГНП + още много идей за подобрение

Comment

Айде,колега,да не си говорим за селски тунинги и да сменим ироничния тон.Това,че съм попитала какво ще стане съм го направила от чисто любопитство и не значи,че автоматично ще взема да пипам!
                        Алфа Ромео 166 ,Брера

Comment

Помня, че преди когато си купих колата пипах тези настройки и когато ги дадох на 0 нямаше никакъв ефект....
                          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Аз пък мисля, че това ще даде отражение единствено в изчисляването на разхода. Едва ли през ICS-а ще ти дадат да пипаш настройките на мотроника/ EDC-то.
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
                              Аз пък мисля, че това ще даде отражение единствено в изчисляването на разхода. Едва ли през ICS-а ще ти дадат да пипаш настройките на мотроника/ EDC-то.
                              Абсолютно правилно
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

166

на мен ми дава някакви стоиности и никаде не се влиза
                                Алфа Ромео 159

Comment

Working...
                                X